Lifehacks

 

Lifehack # 1: Асоціації
Асоціативне мислення - твоя фішка в запам'ятовуванні нових англійських слів. Покажемо, як це працює. Дієслово to lead 'йти вперед, вести, керувати' схожий на російське слово лідер . Іменник a leader утворено від to lead за допомогою суфікса -er . Проводячи такі паралелі набагато простіше згадувати потрібні слова для побудови фраз.

Lifehack # 2: Гаджети
Вмикай в процес вивчення мови і свій смартфон або планшет, якщо хочеш швидше освоїти language . Переведи систему на англійську. Так ти візуально звикнеш до нових словами і навчишся їх з ходу to read і to understandТакож в твоєму розпорядженні безліч безкоштовних додатків-помічників . Встановлюй app і вчи мову на ходу.

Lifehack # 3: Стікери
Записуй лексику, яку вивчаєш, на паперові стікери і тримай їх на увазі. У вільну хвилину перечитуй the words . Психологи рекомендують використовувати папірці жовтого кольору. Інформація, позначена на них, запам'ятовується краще. Як варіант підписуй предмети в своїй apartment за допомогою тих же стікерів. Так частоупотребляемие слова намертво приклеїться до пам'яті.

Lifehack # 4: Картки
Щоб вчити слова де завгодно, зроби лексичні картки. Запиши на одній стороні щільною paper розміром 4х3 сантиметри слово або фразу англійською, а на зворотному боці переклад. Картки можна скріпити, щоб вони не розсипалися. Перегортай їх у вільний minute .

Lifehack # 5: Переклад
заточувати під англійську мову свій мозок за допомогою переказу випадкових слів або фраз, які ти помічаєш на вулиці, в магазині, чуєш від перехожих. При необхідності зазирай в онлайн-словник . Цей спосіб допоможе faster орієнтуватися в англомовному середовищі.

Lifehack # 6: Серіали і фільми

поєднують приємне з корисним і вчися сприймати english мова за допомогою улюблених фільмів і серіалів. Вибери серію, яку вже бачив. Так ти не будеш надмірно відволікатися на сюжет. Дій в три етапи. Спочатку переглянь відео з російськими subtitles, Другий раз теж в оригіналі, але з англійськими, а в третій без них. Записуй і запам'ятовуй часто зустрічаються фрази і слова, повторюй вголос. Регулярно влаштовуючи такі кіносеанси, ти куди краще будеш розуміти розмовну англійську .

Lifehack # 7: Пісні
Тобі ж завжди було цікаво дізнатися, про що співається в твоїх улюблених англомовних songs ? Тепер є привід детально вивчити це питання. Інструкцію, як покращити англійську мову, слухаючи музику , знайдеш по посиланню.

Lifehack # 8: Спілкування

Проси своїх друзів час від часу говорити з тобою по-англійськи. Пробуйте разом нові фрази і не бійтеся mistakes . Радимо набратися сміливості і знайти співрозмовника-носія мови . Тільки через спілкування ти навчишся вільно висловлюватися.

Lifehack # 9: Вголос
Щоб ні вчив, роби це вголос. Так ти тренуєш одночасно зорову і слухову memory . Сохраннёние в голові за допомогою цього методу вірші, фрази, слова запам'ятовуються надовго і легко спливають в потрібний момент.

Lifehack # 10: Соціальні мережі
Інтернет рясніє різними communities для тих, хто вивчає англійську мову. У них ти знайдеш зрозумілу інфографіку з граматики, треки для аудіювання, книги-білінгви (текст дається на двох мовах), просто смішні картинки, які піднімуть настрій і навчать розуміти англомовний humor .

Коментарі

Популярні публікації